keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

UUSIA TUTTAVUUKSIA JA TAPIO RAUTAVAARA

Uudet asiat ja ihmiset inspiroivat. Ihmisten kanssa iso merkitys on henkilökemialla ja sielujen sympatialla. Eikä haittaa, jos bisnekset tai harrastukset yhdistävät - vielä parempi, jos ne yhdistyvät. Uusia asioita olisi kiva tapahtua joka päivä.

Tapasin tänään henkilön, jonka kanssa olemme ohimennen viestitelleet ja sopivasti verkostoituneet sosiaalisessa mediassa. Ensimmäinen "tutustumisemme" tapahtui jo edellisessä elämässäni viestintä- ja markkinointipäällikön tehtävissäni. Silloin kontaktoimme lähinnä sähköpostilla ja oma roolini oli olla potentiaalinen asiakas.

Yrittäjäpolkuni alettua kontaktoimme toisiamme mahdollisten yhteistyökuvioiden nimissä.
Yritimme sopia tapaamisia muutamaankin otteeseen, mutta aina tuli jotain tai ajat menivät ristiin.

Tänä aamuna istuimme sitten vihdoin kahvikupillisten äärellä ja tapasimme ensimmäistä kertaa kasvotusten. Juttua riitti parin tunnin verran ja lopputulemana päätimme aloittaa yhteistyön. Humpsis - as simple as that! Yksinyrittäjinä molempien tapaan työskennellä sopii verkostoitunut toimintamalli. Jos ei jokin tekemisen malli ole täysin itsellä hanskassa, voi työn hankkia luotettavalta ja ammattitaitoiselta kumppanilta. Bing, Jaana.


Tapio Rautavaara / Urheilumuseossa NYT
Koko loppupäivän fiilistelin sitä, miten inspiroivaa on tavata uusi ihminen, jonka tapa toimia ja nähdä maailma on riittävän samanlainen kuin omani, mutta joka persoonallaan ja osaamisellaan saa minut ajattelemaan asioita sopivasti eri näkövinkkelistä. 

Yksi uusi asiakin -  tai oikeammin paikka - mahtui tähän päivään. Ihan ensimmäisenä aamulla kävin tutustumassa Olympiastadionin yhteydessä olevaan Urheilumuseoon, jonka neuvotteluhuoneen olen varannut ensi viikon kriisiviestintäkoulutuksen pitopaikaksi. Oh yes! Paikka oli juuri niin erilainen kuin olin toivonutkin sekä kokoustilana ja -palveluina täydellinen tarpeisiimme. Bing, Kai

Ja mikä mainiointa, museon tiloissa on avautunut juuri uusi näyttely päätähtenään Tapio Rautavaara. Urheilija, näyttelijä ja laulaja - mutta ennen kaikkea lapsuuteni idoli ja rakkauteni kohde. 

Tämä päivä oli tehty inspiroitumisesta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti