sunnuntai 15. toukokuuta 2016

MIKKO LEPPILAMPI JA POSITIIVISEN UUTISEN "SEINÄRUUSUSYNDROOMA"

"On Air". Mitä siitä tulee mieleen? Että jotain tapahtuu juuri nyt, asia on ilmassa ja sykkii! Aviapolis Studios -julkistuksen tyyppisiä uutisia haluaisin itse kuulla ja lukea enemmänkin. Toimittajat innostuivat Mikko Leppilammesta...

Olen viimeksi kuluneen kuukauden ajan saanut ilon ja kunnian olla mukana uuden viihde- ja media-alan keskuksen lanseerauksen suunnittelussa. Aviapolis Studios tulee vastaamaan muun muassa suorien tv-tuotantojen, kasvavan peliteollisuuden sekä yleisötapahtumien tuotanto- ja toimitilatarpeisiin. Studioitten tavoite on vaatimattomasti lunastaa Suomen pääkaupunkiseudun maine Euroopan ”smart citynä” ja houkutella siltä osin myös kansainvälisiä tuotantoja ja vaihto-ohjelmakoulutuksia Suomeen. Sen kansainvälisiin kumppaneihin kuuluvat jo tällä hetkellä Lontoon Heathrow Studios ja Abu Dhabin Twofour54.

Lanseeraus- ja mediatilaisuudessa 11.5 Aviapoliksen juna-aseman kupeessa, aivan Aviapolis Studioiden tonttia vastapäätä, en voinut olla ihailematta ja innostumatta siitä rohkeudesta ja synergiahakuisuudesta, jota hankkeen vetäjillä on. Lasiseinäisestä "tapahtumateltasta" tuijottelimme vielä metsää kasvavalle alueelle, joka parin vuoden päästä kohoaa uljaana venuena energisöiden aluetta entisestään.

Irti kurjuuden markkinoinnista

Paikan päällä olleiden toimittajien kanssa juttelin, miten hienoa on saada kirjoittaa uutista positiivisesta ja Suomen kilpailukykyä omalta osaltaan vahvistavasta tekemisestä ja uuden luomisesta. Jatkuva kurjuuden markkinointi syö kenen tahansa mieltä ja siksi juuri tällaista tarvitaan: rohkeutta nähdä hieman kauemmas ja halua tehdä parempaa ja toimivampaa. Eri toimijoita on hankkeen tiimoilta kuunneltu ja toteutussuunnitelmissa tarkasti huomioitu. Uutinen uppoaa niin talouselämää seuraaville, alan toimijoille kuin suurelle yleisölle.

Kuva on räpsäisty kännykällä 11.5 tilaisuudesta :D
Viestinnän ihmisenä ihmettelin ainoastaan sitä, miten moni media lähestyi aihetta ja toteutti uutisen hankkeen julkisuudesta tutun vetäjän, Aviapolis Studios Oy:n hallituksen puheenjohtajan nimeen puhtaasti tukeutuen. Ymmärrettävää toki, mutta näkökulmia tässä hankkeessa on vaikka muille jakaa.

Koska Aviapolis Studios -hanke on mielestäni esiintuomisen väärtti, käytin itsekin "tuttua kasvoa" houkutellakseni sinut tekstini ääreen. Sori ja kiitti, Mikko!

Jos et tiedä, mistä kirjoituksessani puhun, mutta kiinnostaa tietää, niin klikkaa ainakin video https://vimeo.com/166183927

Hesarin ja Ilta-Sanomien sivuilta löytyy myös aiheeseen liittyviä "uutisia", mutta niissä ei oikein ole nähty metsää puilta. Uuden Suomen juttu ratsasti myös Mikon nimellä ja kasvoilla, mutta tekstin kanssa juttu on lähimpänä "totuutta" http://www.uusisuomi.fi/raha/195479-helsinki-vantaan-viereen-uusi-viihdekeskus-mikko-leppilampi-ajatellaan-vaikka-slushia
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti