sunnuntai 4. tammikuuta 2015

UUDEN VUODEN LOPPUELÄMÄN LUPAUKSIA

Monet asiat elämässäni ovat toteutuneet varsin kelvollisesti, joskus jopa helposti. Tai niin on monesti jälkikäteen tuntunut. Varsinaisessa "tilanne päällä" -hetkessä on joutunut taistelemaan tiensä läpi harmaan kiven, mutta yleensä asiat ovat lutviutuneet. Tavalla tai toisella. Entäpä sitten loppuelämän hyvinvoinnin hallinta?

Uuden vuoden kunniaksi tulee aina lupailleeksi asioita, jotka sinänsä ovat hyviä, mutta joiden toteutukseen saati toteutumiseen ei itsekään aina usko. Itselläni tällainen asia on ollut liikunnan lisääminen elämäntavaksi asti ja siinä sivussa terveellistä elämää tukeva painonhallinta.
Kuva on Pinterestistäni

Arvaattekin jo! Muutama viikko sitten tein - jälleen - tämän samaisen päätöksen: lisää liikuntaa ja vähemmän elopainoa. 

Tämä ei ole sinänsä mikään uskonasia, mutta nyt on aidosti tunne, että homma voisi pysyä hanskassa. Mistäkö luulen sen tietäväni? 
...koska fazulaisen aviopuolisoni suklaatuliaiset töistä maistuivat kuin puolihuolimattomasti sokerihimossani, mutta kas, jo toisen Dumle-konvehdin kohdalla pistin rasian kiinni. Jonkun mielestä "sorruin", mutta itse olin lopulta aika tyytyväinen. Aiemmin olisin hotkaissut helposti tyhjäksi koko lootan. Oikeasti!
...koska tyttäreni ystävän äiti ehdotti puhelimessa, että joku tulee hakemaan heidän tytärtään tunnin päästä ja minä vastasin, että voin aivan hyvin saattaa iltakävelyn merkeissä tytön kotiovelle.
...koska olen päättänyt. 
Olen tehnyt elämässäni monia päätöksiä, joiden kanssa olen painiskellut kauan, mutta päätöksen jälkeen asia on loksahtanut paikoilleen. Sinnittelin työpaineiden kanssa useita vuosia ja vain mieleni sopukoissa haaveilin yrittäjyydestä. Kun päätös ja tilanne olivat lopulta työmuutoksille otollisia, oli sanoinkuvaamattoman helpottunut olo, vaikka tiesinkin, että paljon on tehtävää edessä. Hieman samanlainen on oloni nyt. Haluan olla jaksavampi ja terveempi. 

Eli siis hyvinvointia loppuelämäksi! Hyvää alkanutta vuotta 2015 ja sen yli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti